SERVICE OP MAAT !

 

MTA probeert dicht bij zijn klanten te staan. Het luisteren naar klanten helpt hierbij!         Door jouw mening te vragen over diverse verzekeringen en diensten, kunnen we de juiste keuzes maken. We kunnen ons beleid, onze service en ons assortiment nóg beter afstemmen op de wensen van klanten.

Zowel ik als Kantoor Jacobs (verzekeren) maken de tijd vrij voor u, of u nu een zelfstandige bent, arbeider, bediende...wij passen ons aan ,zelfs wanneer u laat moet werken.

Ook moeilijk te verzekeren klanten proberen wij te helpen, iedereen heeft recht op verzekerd te zijn!

Graag hoor ik van u waarmee ik u kan helpen, verzekeren, transport, consultancy (assistentie opstellen van dossiers, aanschrijven van firma’s enz...)

 

***NU : NIEUW VLAAMS WOONDECREET : Huurder en verhuurder ; 

BRANDVERZEKERING VERPLICHT !!!...

 

 BTW : BE0862 728 193    FSMA : 027523a ( Hoofdagent FSMA : 010240a)

Tel : 0499/724.231 (tot 22.00u) - SMS : 0489/437.998 - Fax 053 66 04 24

mail : info@mta-services.be 

 


 

BELANGRIJKE MEDEDELING :

Door alle nieuwsberichten en e-mails is het u waarschijnlijk niet ontgaan. Vrijdag 25/05/2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG-GDPR) in werking. 

Omdat uw privacy zeer belangrijk is voor mij, zullen uw gegevens enkel gebruikt worden om direct contact met u op te nemen of u nieuws te bezorgen betreffende onze producten.

Uw informatie wordt verwerkt in het  mailprogramma en het klantenregister. In overeenstemming met het privacy beleid en voorwaarden worden deze gegevens verwerkt. Dit betekent dat uw gegevens niet worden gedeeld met derden.